Φωτια Τωρα Νεα Μακρη - Fvvgyqqrzye7pm / — πυροσβεστικό σώμα (@pyrosvestiki) september 20, 2021.

Φωτια τώρα στην νέα μάκρη πάνω από το μοναστήρι του . — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Η φωτιά εκδηλώθηκε κοντά στον άγιο εφραίμ, . Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη . Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw.

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη , με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην πυροσβεστική. Fwtia Twra Sth Nea Makrh Pyrkagia Sto Libisi Newsbomb Eidhseis News
Fwtia Twra Sth Nea Makrh Pyrkagia Sto Libisi Newsbomb Eidhseis News from nb.bbend.net
Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε υπαίθριο χώρο με χαμηλή βλάστηση στη νέα μάκρη αττικής. Αν και η έκταση είναι δασική, . Η φωτιά έχει ξεσπάσει αργά τη νύχτα κάτω από τελείως ύποπτες συνθήκες σε τέσσερις διαφορετικές εστίες στην περιοχή λιβίσι, δίπλα από τα . Φωτια τώρα στην νέα μάκρη πάνω από το μοναστήρι του αγιου εφραιμ pic.twitter.com/onoqq5y1nk. — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. — ο κυριος μανος™ (@manoskrt) september 20, . Η κινητοποίηση είναι μεγάλη για την επιχείρηση . Σημείωσε πως η φωτιά καίει κοντά σε κατοικημένες περιοχές ενώ εκκενώθηκαν οι περιοχές λιβισι και άγιος εφραίμ.

Σημείωσε πως η φωτιά καίει κοντά σε κατοικημένες περιοχές ενώ εκκενώθηκαν οι περιοχές λιβισι και άγιος εφραίμ.

Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Φωτια τώρα στην νέα μάκρη πάνω από το μοναστήρι του αγιου εφραιμ pic.twitter.com/onoqq5y1nk. Η φωτιά έχει ξεσπάσει αργά τη νύχτα κάτω από τελείως ύποπτες συνθήκες σε τέσσερις διαφορετικές εστίες στην περιοχή λιβίσι, δίπλα από τα . Η κινητοποίηση είναι μεγάλη για την επιχείρηση . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη , με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην πυροσβεστική. Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Σημείωσε πως η φωτιά καίει κοντά σε κατοικημένες περιοχές ενώ εκκενώθηκαν οι περιοχές λιβισι και άγιος εφραίμ. — ο κυριος μανος™ (@manoskrt) september 20, . Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε υπαίθριο χώρο με χαμηλή βλάστηση στη νέα μάκρη αττικής. — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Αν και η έκταση είναι δασική, . Η φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20.09.2021) στη νέα μάκρη μαίνεται, με κατοίκους από λιβίσι και άγιο εφραίμ να έχουν εγκαταλείψει . Η φωτιά εκδηλώθηκε κοντά στον άγιο εφραίμ, .

Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. — πυροσβεστικό σώμα (@pyrosvestiki) september 20, 2021. Φωτια τώρα στην νέα μάκρη πάνω από το μοναστήρι του . — ο κυριος μανος™ (@manoskrt) september 20, . Φωτια τώρα στην νέα μάκρη πάνω από το μοναστήρι του αγιου εφραιμ pic.twitter.com/onoqq5y1nk.

Αν και η έκταση είναι δασική, . Fwtia Twra Nea Makrh Ane3elegkth H Pyrkagia Se Etoimothta Oi Katoikoi Alphafreepress Gr
Fwtia Twra Nea Makrh Ane3elegkth H Pyrkagia Se Etoimothta Oi Katoikoi Alphafreepress Gr from www.alphafreepress.gr
Η φωτιά έχει ξεσπάσει αργά τη νύχτα κάτω από τελείως ύποπτες συνθήκες σε τέσσερις διαφορετικές εστίες στην περιοχή λιβίσι, δίπλα από τα . Η φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20.09.2021) στη νέα μάκρη μαίνεται, με κατοίκους από λιβίσι και άγιο εφραίμ να έχουν εγκαταλείψει . Φωτια τώρα στην νέα μάκρη πάνω από το μοναστήρι του . Σημείωσε πως η φωτιά καίει κοντά σε κατοικημένες περιοχές ενώ εκκενώθηκαν οι περιοχές λιβισι και άγιος εφραίμ. Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε υπαίθριο χώρο με χαμηλή βλάστηση στη νέα μάκρη αττικής. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη , με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην πυροσβεστική. — πυροσβεστικό σώμα (@pyrosvestiki) september 20, 2021. Η κινητοποίηση είναι μεγάλη για την επιχείρηση .

Η κινητοποίηση είναι μεγάλη για την επιχείρηση .

Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη . Αν και η έκταση είναι δασική, . Φωτια τώρα στην νέα μάκρη πάνω από το μοναστήρι του αγιου εφραιμ pic.twitter.com/onoqq5y1nk. — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Η κινητοποίηση είναι μεγάλη για την επιχείρηση . Η φωτιά έχει ξεσπάσει αργά τη νύχτα κάτω από τελείως ύποπτες συνθήκες σε τέσσερις διαφορετικές εστίες στην περιοχή λιβίσι, δίπλα από τα . Η φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20.09.2021) στη νέα μάκρη μαίνεται, με κατοίκους από λιβίσι και άγιο εφραίμ να έχουν εγκαταλείψει . — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. — πυροσβεστικό σώμα (@pyrosvestiki) september 20, 2021. Σημείωσε πως η φωτιά καίει κοντά σε κατοικημένες περιοχές ενώ εκκενώθηκαν οι περιοχές λιβισι και άγιος εφραίμ. Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε υπαίθριο χώρο με χαμηλή βλάστηση στη νέα μάκρη αττικής. Η φωτιά εκδηλώθηκε κοντά στον άγιο εφραίμ, .

Φωτια τώρα στην νέα μάκρη πάνω από το μοναστήρι του αγιου εφραιμ pic.twitter.com/onoqq5y1nk. Η φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20.09.2021) στη νέα μάκρη μαίνεται, με κατοίκους από λιβίσι και άγιο εφραίμ να έχουν εγκαταλείψει . — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. — ο κυριος μανος™ (@manoskrt) september 20, . Φωτια τώρα στην νέα μάκρη πάνω από το μοναστήρι του .

Η φωτιά εκδηλώθηκε κοντά στον άγιο εφραίμ, . Us90ts9vyyobvm
Us90ts9vyyobvm from ant1media.azureedge.net
Φωτια τώρα στην νέα μάκρη πάνω από το μοναστήρι του αγιου εφραιμ pic.twitter.com/onoqq5y1nk. Σημείωσε πως η φωτιά καίει κοντά σε κατοικημένες περιοχές ενώ εκκενώθηκαν οι περιοχές λιβισι και άγιος εφραίμ. Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη . Η κινητοποίηση είναι μεγάλη για την επιχείρηση . Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε υπαίθριο χώρο με χαμηλή βλάστηση στη νέα μάκρη αττικής. — πυροσβεστικό σώμα (@pyrosvestiki) september 20, 2021. — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021.

Η φωτιά έχει ξεσπάσει αργά τη νύχτα κάτω από τελείως ύποπτες συνθήκες σε τέσσερις διαφορετικές εστίες στην περιοχή λιβίσι, δίπλα από τα .

Η κινητοποίηση είναι μεγάλη για την επιχείρηση . Αν και η έκταση είναι δασική, . — πυροσβεστικό σώμα (@pyrosvestiki) september 20, 2021. Σημείωσε πως η φωτιά καίει κοντά σε κατοικημένες περιοχές ενώ εκκενώθηκαν οι περιοχές λιβισι και άγιος εφραίμ. — ο κυριος μανος™ (@manoskrt) september 20, . Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε υπαίθριο χώρο με χαμηλή βλάστηση στη νέα μάκρη αττικής. Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Φωτια τώρα στην νέα μάκρη πάνω από το μοναστήρι του αγιου εφραιμ pic.twitter.com/onoqq5y1nk. Φωτια τώρα στην νέα μάκρη πάνω από το μοναστήρι του . Η φωτιά έχει ξεσπάσει αργά τη νύχτα κάτω από τελείως ύποπτες συνθήκες σε τέσσερις διαφορετικές εστίες στην περιοχή λιβίσι, δίπλα από τα . Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Η φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20.09.2021) στη νέα μάκρη μαίνεται, με κατοίκους από λιβίσι και άγιο εφραίμ να έχουν εγκαταλείψει . — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021.

Φωτια Τωρα Νεα Μακρη - Fvvgyqqrzye7pm / — πυροσβεστικό σώμα (@pyrosvestiki) september 20, 2021.. Η φωτιά εκδηλώθηκε κοντά στον άγιο εφραίμ, . Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε υπαίθριο χώρο με χαμηλή βλάστηση στη νέα μάκρη αττικής. Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη , με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην πυροσβεστική. — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021.